Foglalja le szállását ONLINE
2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 1. Térkép
Wellness

SPA & Wellness Sziget

Víz, fények, színek – Minden az Önök kikapcsolódását szolgálja!

2012 tavaszán megnyílt, közel 500 m2-es wellness szigetünk kínál teljes újjászületést! Engedje magát elvarázsolni az elegáns tér minden nyugalmával, harmonikus színeivel, mindig más fényeivel. Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait: ússzon medencénkben, ücsörögjön a jakuzziban, fedezze fel szauna-világunkat, masszírozza talpát Kneipp-taposóban, vagy csak szusszanjon egyet a tepidáriumban! A teljes kényelemhez bárpultunknál gőzölgő gyógy- vagy gyümölcsteát és friss kristályvizet talál.

Medencék

Nagy medencénk 15 méteres, ellenáramoltatóval ellátott, melyben az úszni vágyók kényelmesen tempózhatnak. Tágas, 10 fős jakuzzink kellemes időzést kínál akár kisebb baráti csoportnak is.

Akik szeretik a hideg vizes teljes felfrissülést, sétáljanak néhány kört Kneipp-taposónkban!

Szauna

Szauna-világunkban minden felnőtt megtalálja a számára legkellemesebb méregtelenítést. 10 fős finn-szaunánkban rendszeres szauna-szeánszokkal feledtetjük a hőség (80-90 C) nehéz pillanatait. Aroma szaunánkban alacsonyabb hőfokon (60-70 C) illóolajokkal segítjük a test és a lélek felfrissülését. Akinek még ez is túl meleg, az infra-szaunában (45 – 50C), színterápiával gazdagítva méregteleníthet. Gőzkabinunkban 40-50 C-os melegben, 4-5 fő pihenhet, változó színű fényben. Szaunázás után álljon be a zuhanytoronyba és élvezze a hidegvíz minden energiáját. A bátrabbak egy dézsa vizet zúdíthatnak a nyakukba a még intenzívebb lehűlésért.

Masszázs

Masszázs

SPA és masszázs rituáléink – Választhat klasszikus gyógy vagy hát- illetve fejmasszázst, teljes testkezelést, vagy csak talpmasszázst. A különlegesre vágyókat változatos spa-rituálékkal kényeztetjük, miközben a test és a lélek egyaránt újjászületik a csokoládé, az illóolajok utánozhatatlan erejétől. Részletek…

 

ÚJDONSÁG – Ayurveda kezelések

Ayurveda kezelések

Ősi indai gyógymód, mely testet-lelket harmonizálva segít megőrizni fittségünket, fiatalságunkat. Eddig is méltán dicsért masszőrjeink idén tavasztól újabb különleges kezeléssel várják Önöket. Halk zene, óvó, gyógyító masszázs érintések és az ősi indiai olajok együttes ereje segíti testünk, lelkünk méregtelenítését, fellélegzését. Aki már valaha megtapasztalta a jóga vagy a meditáció páratlan hatását, tudja, milyen átalakulás tud végbemenni akár egyetlen óra alatt is bennünk.

2015. áprilistól az Ayurveda kezelések már szállodánkban is elérhetők!

 

 

“Algák szívéből eredő szépség”

Masszázs

Szállodánkban újonnan bevezetett kezelések során, a Thalasso-terápiában élen járó THALION cég termékeit használjuk. A THALION a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algautcájára települve, a természetre és a környezetre nagy figyelmet fordítva dolgozza fel a legtisztább és legértékesebb algákat. Vendégeink mind a kezelések során, mind az otthoni ápolásra szánt termékek használatakor élvezhetik az óceán és az algák valamennyi jótékony hatását. Részletek…

Fitness

Fitness termünk várja az aktívan pihenni vágyókat. Futhat, emelhet, biciklizhet – amit kedve és edzettsége kíván.

 
 
 

Mozi

Wellness Mozi – ahol a medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Nem elég, hogy szép, elegáns és csuda jó, de a hangulat akár személyre is szabható! Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot, vagy bármilyen hangulatképet, ami páratlan élményt nyújt a közös kikapcsolódáshoz. (A programhoz előzetes foglalás szükséges.)

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi-terv keretében 44 500 853 Ft-tal járul hozzá a projekt költségeihez.

Meridián torna – Éljen 100 évet egészségesen!

Meridián torna

A 12 perces kínai gyógytornát napi rendszerességgel végezve feloldódnak testünk meridiánjainak energetikai blokkjai, így indítva el a test öngyógyítási mechanizmusait. A gyakorlat egyszerű, biztonságos, nem megerőltető, bármely életkorban elkezdhető.

 

Spa & Wellness Szigetünk nyitva tartása:

Hétfőtől péntekig: 6:30 – 21 óráig

Szombat, vasárnap: 8:00 – 21:00 óráig

Péntek 16 órától Vasárnap 16 óráig kizárólag szállóvendégeink részére!

(Külsős vendégeket a fenti nyitvatartási idő keretein belül is kizárólag a szálloda foglaltságának függvényében tudunk fogadni. Ezért kérjük, telefonon mindenképpen érdeklődjenek, mielőtt elindulnak hozzánk!)